To je to što me zanima!

Ispitali konobaricu (23) koja je u klubu slučajno zapalila goste, pustili su je: Bila je lakomislena

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu ispitalo je u ponedjeljak konobaricu koju je policija prijavila da je u noći na nedjelju u noćnom klubu tijekom performansa zapalila sedmero ljudi
Vidi originalni članak

Konobarica (23) iz noćnog kluba Monaco branit će se sa slobode!

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odlučilo je tako Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu, koje ju je u ponedjeljak ispitalo nakon što su ju kazneno prijavili da je u noći na nedjelju u klubu zapalila sedmero ljudi tijekom performansa.

- Državno odvjetništvo je, nakon ispitivanja osumnjičenice, naložilo pritvorskom nadzorniku Policijske uprave karlovačke puštanje osumnjičenice na slobodu s obzirom da se nisu ispunile pretpostavke za određivanje istražnog zatvora. Ne postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bijega, na opasnost od utjecaja na svjedoke i na opasnost od ponavljanja djela niti se radi o kaznenom djelu za koje je propisana kazna dugotrajnog zatvora - napisali su iz DORH-a.

Prema kaznenoj prijavi, radi se o teškom kaznenom djelu protiv opće sigurnosti i dovođenju u opasnost života i imovine.

Iako su u prijavi naveli kako se radilo o nehaju, s obzirom na to da su neke žrtve teško ozlijeđene, prijeti joj kazna zatvora od šest mjeseci do pet godina. 

- Osumnjičena je kao konobarica u prostoru šanka prolijevala po plohi šanka alkoholno piće te ga palila, lakomisleno smatrajući da do štetnih posljedica neće doći, pri čemu je plamen zahvatio više posjetitelja tog kluba te su četiri osobe zadobile teške tjelesne ozljede dok su tri osobe lakše ozlijeđene - naveli su iz DORH-a

Istraga slučaja se nastavlja.

 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • dobar loš zao No1 26.03.2024.

    Dokazano..cajke zapale ljude i lokal.., sa trajnom uspomenom..

  • Štijef 26.03.2024.

    Pa kaj to dijete zna...

  • cm21 26.03.2024.

    Ma triba toj djevojčici omogučit da usavrši tu vještinu po svim cjkaškim vašarima u domovini pa čak i u Smrdiji!

Komentiraj...
Vidi sve komentare