To je to što me zanima!

Ispitali muškarca koji je na Zapadnom kolodvoru izbo čovjeka nakon što su se svađali

Postoji osnovana sumnja da je muškarac krajem siječnja ove godine nakon verbalnog i fizičkog obračuna napao drugog čovjeka s namjerom da ga ubije
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu u nedjelju je ispitalo muškarca (65) zbog sumnje da je počinio ubojstvo, stoji u priopćenju Državnog odvjetništva Republike Hrvatske.

Dodaju da su nakon ispitivanja donijeli rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenika. Postoji osnovana sumnja da je muškarac (65) krajem siječnja ove godine u Zagrebu imao verbalni i fizički obračun s drugim muškarcem. Također postoji sumnja da su imali ranije narušene odnose te da ga je nakon svađe napao s namjerom da ga ubije. Kako ga se tereti, oštrim predmetom mu je zadao više ubodnih rana uslijed kojih je preminuo prošli petak.

PREOKRET U ISTRAZI Šok u Zagrebu: Našli tijelo kod Zapadnog kolodvora. Uhitili su muškarca (65) koji ga je izbo

Županijsko državno odvjetništvo je nakon ispitivanja podnijelo sucu istrage prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu prihvatio je prijedlog ovog državnog odvjetništva i okrivljeniku odredio istražni zatvor po predloženim zakonskim osnovama.

Podsjetimo, policija je u petak u 16 i 50 sati u objektu zgrade, odnosno napuštenoj ruševnoj kućici kod Zapadnog kolodvora u Zagrebu pronašla tijelo muškarca (38).

Tijelo je potom prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu. Policajci su dopunili očevid i  do sada poduzetim mjerama i radnjama utvrdili postojanje osnove sumnje da je muškarac (65) prije 20-ak dana na adresi u Zagrebu u Jagićevoj ulici, muškarcu (38) zadao više ubodnih rana u predjelu tijela, a koji je od posljedica ranjavanja preminuo 16. veljače.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Prekobicnjak 20.02.2024.

    Dobro da nije nitko stradao.

  • Poštenjak_1111111 20.02.2024.

    sigurno bosanac

  • zutizgzg 19.02.2024.

    jesu mu i noz ocistili i vratili?

Komentiraj...
Vidi sve komentare