To je to što me zanima!

Isplaćeno 5 milijuna dolara za Radovana Karadžića?

Novac od nagrade navodno je isplaćen na račun na Britanskim Djevičanskim otocima. Iz američkih i srpskih vlasti nitko nije htio komentirati informaciju
Vidi originalni članak

Nepoznata osoba dobila je pet milijuna dolara za otkrivanje Radovana Karadžića, piše beogradski Press pozivajući se na diplomatske izvore. Američka organizacija „Nagrada za pravdu" (Reward for Justice) isplatila je taj iznos u srijedu, 23. srpnja, samo dva dana poslije službenog uhićenja. Isplata je zavedena pod brojem RW 20-036-008/2, a milijuni su prebačeni na šifrirani račun na Britanskim Djevičanskim otocima. Navodno su isplatu za informaciju o Karadžiću htjeli prikriti rekavši da je novac za neutraliziranje jednog afganistanskog pobunjenika.
Ni službeno ni neslužbeno, iz američkih i srpskih vlasti nitko nije želio komentirati ovu informaciju. SAD i inače te podatke čuvaju kao službenu tajnu. Otkriveno je samo da je za nekoliko suradnika Saddama Huseina isplaćeno više od milijun dolara.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • DIVLJAMACKA 06.08.2008.

    kklaudio i Micoposusje bezveze se svadate ma sta mu vrjedi da zivi?Umjesto da je zaradio penziju i uziva on se bori sa sudbinom jao pa on je u teskoj nevolji da vam je znat kako samo pati jao li se njemu to mu je Bog pklon poslao 21.07.08god.Bozja kola polako idu ali svagdje stignu!

  • kklaudio 06.08.2008.

    MICOPOSUSJE daj ne galami, živciraš

  • dudica 06.08.2008.

    e pa tko ga god prijavio dobro mu bilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare