To je to što me zanima!

Ispovijest prijatelja: Drago nije vozio BMW više od 80 na sat

Stanje Drage Gabrića u srijedu je malo bolje, no još je u medicinski induciranoj komi. Prijatelj koji je s Gabrićem bio u automobilu kaže da su vozili po propisima
Vidi originalni članak

Najbolji prijatelj Drage Gabrića, Ante Đuzel, koji je s njim stradao u teškoj prometnoj nesreći u ponedjeljak tvrdi da se po snimci nadzornih kamera i autobusu koji je bio iza njih može zaključiti da nisu vozili brže od 80 km/h. Ispričao je i što se događalo u prvim trenucima nakon što su izletjeli BMW-om na izlazu iz tunela Bisko an autocesti A1. 

>>> Više o Draginu stanju koje je u srijedu malo bolje i ostalim detaljima teške nesreće pročitajte u tiskanom izdanju 24sata u četvrtak.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • zelot 28.05.2011.

    Glavni uzrok nesreće su ćelave gume. Škrtost na gumama ga je skoro došla glave. Ima za auto, ali nema za nove gume, eh...

  • Gašpar 28.05.2011.

    Prijatelj ima dobre namjere ali izostavlja neke detalje da BMW x6 nije automobil koji se uzima za 80 km/h i sa 21" felgama koje su za trke !!! Brzine od 160 i više u tom autu nisu doslovno ništa tako da je 120% uzrok brzina , neiskustvo ,prejak automobil i mokra cesta smrtonosna kombinacija !!!!

  • st11 26.05.2011.

    ĐUZELU pomislia san da nisi ti možda vozia!!??Jesi garant!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare