To je to što me zanima!

Ispovijest vojnika koji je ubio rumunjskog diktatora

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
VIDEO: Prije 25 godina završila je jedna era u Rumunjskoj. Era strahovlade i bijede u režiji bračnog para Ceausescu. Kad mu je vojska okrenula leđa ulica mu je brzo ispostavila račun.
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 10

  • arwin 18.12.2014.

    Srećom su to napravili pa je Rumunjska sada bogata i napredna zemlja čiji stanovnici uživaju u blagostanju, pravdi i sreći.

  • koza 17.12.2014.

    U Rumunjskoj je obrat i ubojstvo Ceausescua napravila Sekuritatea ,a uz to su likvidirali prave revolucionare i stavili svoje ljude na vlast....Rezultat je pljačka države koja za vrijeme Ceausescua nije bila dužna niti lipice...Sada su prodali i svoje VODE,sada su postali roblje .... Nešto me jako podsjeća na Hrvatsku,Manolić ,Boljkovac,Perković ...na sastanku "barakaša " osnivaju stranku HDZ,koja je naknadno i osuđena za pljačku države, 90' dijeli "zaslužnima" po milju maraka još za vrijeme rata i stvara 200 bogatih....Znači Hrvatska je prodana za 200 milja maraka...To šta su ubijeni po nalogu "tadašnjeg državnog aparata",Josip Reihl-Kir,Blaž Kraljević,Ante Paradžik....samo poistovjećuje "sistem" ili šprancu rumunjskog modela govnokracije...

  • Nokia N8 17.12.2014.

    tako su trebali i Miloševiću presudit

Komentiraj...
Vidi sve komentare