To je to što me zanima!

Ispovijesti pacijenata iz vozila Hitne: 'U nesreći sam polomila devet rebara i probušila pluća'

Ležaj u sanitetu ima velike pregibe, pa kad su me nakon nesreće vozili u njemu, vrištala sam od boli, sve mi je utrnulo od vibracija. Vozač je u pregibe utrpao pelene i deke te su mi stavili jastuk ispod leđa da izdržim, no cijelim putem sam plakala - ispričala nam je Jasmina Bičak.
Vidi originalni članak

Imao sam infarkt i prvi put sam se vozio kolima Hitne pomoći. Došli su po mene u Daruvar i vozili me do bolnice u Pakracu. Vožnja je bila jako loša, vidi se da je novo vozilo, ali bilo je toliko tvrdo i cijelo vrijeme se treslo. Radio sam u šumariji, vozili smo kombije i radnike te imam iskustvo s kojekakvim krševima, no ovo je bilo tako neudobno vozilo, osjetila se svaka rupa. Meni onako bolesnom to je bilo užasno iskustvo, radnici Hitne su mi cijelo vrijeme govorili: 'Oprostite, gospodine'. Spominjali su vrijeme dolaska u bolnicu, koje je bilo dosta dulje nego inače - ispričao nam je svoje iskustvo Svetozar Opačić.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • michelangelo_simoni 26.01.2024.

    Prvo treba svima u HMP staviti kacige na glave poluotvorene.. onda dalje. pacijenti se žale a nitko ne pita radnike koji su svaki dan u tim krševima... doduše vidio sam i brutalno novih kola..

Komentiraj...
Vidi sve komentare