To je to što me zanima!

Ispravili podatke: U napadima u Belgiji ukupno 35 poginulih

U zračnoj luci identificirano je 15 žrtava, među kojima je 6 Belgijaca, a 9 iz drugih zemalja, objavio je krizni centar. Među 13 žrtava napada na metro 10 je Belgijaca, a troje su stranci
Vidi originalni članak

Broj mrtvih u terorističkim napadima počinjenima 22. ožujka u Bruxellesu narastao je na 35 , jer su četiri žrtve umrle od zadobivenih ozljeda u bolnici, u ponedjeljak je objavila ministrica zdravstva.

"Četiri osobe umrle su u bolnici. Medicinske ekipe učinile su sve što je bilo u njihovoj moći. Ukupan broj mrtvih: 35", objavila je ministrica Maggie De Block. 

Taj podatak uključuje i trojicu samoubojica. 

Centar je ranije govorio o 31 ubijenoj osobi uključivo samoubojice u napadima počinjenima u utorak u zračnoj luci Zaventem i na postaji podzemne željeznice.

Dosad je identificirano 28 osoba ubijenih u terorističkim napadima u kojima je ranjeno više od 300 ljudi. 

U zračnoj luci identificirano je 15 osoba, među kojima je šest državljana Belgije, a devetero iz drugih zemalja, objavio je krizni centar.

Među 13 mrtvih u napadima na postaji podzemne željeznice deset je državljana Belgije, a tri su stranci.

Osim iz Belgije žrtve su iz Velike Britanije, Italije, Kine, Nizozemske, Francuske, Njemačke, Švedske te Sjedinjenih Država koje su potvrdile u nedjelju da su u Bruxellesu ubijena četiri američka državljana.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Coprnica Agram 28.03.2016.

    ne znam odakle vam brojka 35 ali tocna brojka je 31 koju svjetske agencije potvrdile. kaj 24 sata nekaj posebno?

  • mc_dega 28.03.2016.

    Nisu oni ljudi pa se ne broje medju mrtve.

  • 28.03.2016.

    Plus (eventualno) oni koji se ne budu mogli izvući iz preteških ozljeda. A da ne spominjem u kakvom buju stanju ostatak života proveli ozlijeđeni. A država bu im još dirigirala da ne smiju biti osvetoljubivo raspoloženi. E, moja Europo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare