To je to što me zanima!

Ispraznili zlatarnicu: 'Znali su gdje je sve, bili su kao u filmu'

Josip Đonlić je za Slobodnu ispričao kako su provalnici imali šifru kojom se otvaraju rolo vrata te da su potom razbili staklena vrata. Kaže da su izgledali kao u filmovima i kao da su točno znali gdje što stoji
Vidi originalni članak

U samom centru Splita provalnici su noćas opljačkali zlatarnicu, izvijestila je policija u ponedjeljak. Kako javlja Slobodna Dalmacija, radi se o Zlatarnici Đonlić, a sin vlasnika objekta rekao je da je otuđen milijunski iznos. 

Policija navodi da su obavili očevid te da tragaju za počiniteljima, a najvjerojatnije su bila trojica. 

Josip Đonlić je za Slobodnu ispričao kako su provalnici imali šifru kojom se otvaraju rolo vrata te da su potom razbili staklena vrata. 

- Stigli su s velikim torbama, pokupili svo zlato koje je bilo u ormarima, uzeli blagajnu, a ladice u kojima stoje kutije i sadržaj za pakiranje nisu uopće dirali, kao da su točno znali gdje što stoji. Bili su obučeni u bijele kombinezone, kao forenzičari u filmovima, imali su rukavice, woki toki, jedna je osoba imala slušalicu u uhu - ispričao je za Slobodnu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 05.11.2019.

    Svaka im cast samo da ih ne nadu. A gazda ce dobit pare od osiguranja,i gazda nekaj zlata nazat,ma sto posto je bio u talu od kud im sifra.

  • 04.11.2019.

    Bice i cesce ovoga i vise kroz iduce destljece.dolazi vrijeme pljacki jer vidjeli ljudi kradu u vladi sta nebi i oni.

  • 04.11.2019.

    Unutarnji izdajnici nešto slično kao HDZ ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare