To je to što me zanima!

Ispred naplatnih kućica: Zabio se u zid vozeći 130 km na sat

Vozač Opel Corse zabio se velikom brzinom u betonske razdjelnike ispred naplatnih kućica. Poginuo je na mjestu. Carinici kažu da vozač nije kočio
Vidi originalni članak

Djelatnici Carine zaustavljali su u subotu navečer vozila na naplatnim kućicama kraj Kikovice koja nisu smjela na autocestu. Odjednom ih je omeo snažan udarac. Vozač Opel Corse zabio se velikom brzinom u betonske razdjelnike ispred naplatnih kućica.

Radnici Carine odmah su prekinuli posao i pritrčali u pomoć. Među prvima na mjesto nesreće stigao je čitatelj 24sata koji je zajedno s još trojicom prijatelja gasio požar koji je planuo na automobilu.

- Vraćali smo se s posla, a ispred naplatnih kućica ugledali smo automobil u plamenu. Zapalio se prednji kraj auta. Uzeli smo vatrogasni aparat i krenuli gasiti požar - kaže čitatelj. Od siline udarca motor auta je izletio iz ležišta, a ostali dijelovi automobila bili su razbacani po cesti.

- Bilo je strašno. No prijatelji i ja bili smo smireni te smo uspjeli ugasiti požar na prednjem kraju Opela. Kad smo ga ugasili, prišli smo automobilu kako bismo vidjeli ima li koga u njemu.

Nažalost, na sjedalu vozača bio je muškarac koji je preminuo - rekao je čitatelj. Dodaje kako su carinici koji su vidjeli nesreću rekli da je brzina automobila bila sigurno 130 kilometara na sat i da vozač nije kočio.

Iz riječke policije priopćili su kako je nakon udarca u betonske razdjelnike kraj Kikovice I. P. (38), vozač Opel Corse, na licu mjesta poginuo.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • mimi3011 16.02.2015.

    Svi ga pokušavate opravdati sa šta ako mu je pozlilo.A šta ako mu je bilo dobro i mislio je da može projurit kroz kućice ali mali trenutak dekoncentracije u tom trenutku i umjesto kroz prolaz otišao je u beton.A obdukcijom se može utvrdit uzrok smrti,ali ne i šta je vozaču tada prolazilo kroz misli tako da se nikad neće saznati pravi razlog tragedije.

  • Tea77_1 16.02.2015.

    Covjek je tek krenuo u nocni zivot tako da nije bio pijan, a poznavajuci njega nedavno je kupio auto i nije bio sklon brzinama niti je imao dugove ni kredite kako ovdje neki pisu... Zivio je zdrav zivot, a sam Bog zna sta mu se desilo za volanom jer tu cestu je prolazio precesto da bi zaboravio gdje su naplatne kucice... Gotovo sam sigurna da mu je pozlilo u voznji !!!

  • ČrnaOvčina 16.02.2015.

    svašta ovdje pročitaš...kilometar prije počinju oznake za smanjenjem brzine, zadnja je valjda 30km na sat, a lik se zabio sa 130. nije njemu pozlilo sigurno, nešto je u pozadini priče, što, ne želim nagađati...ali najiritirajuće u cijelom članku da mora pisati "Među prvima na mjesto nesreće stigao je čitatelj 24sata" (čitaj hoće pare"), a i gluposti kao "prišli smo automobilu kako bismo vidjeli ima li koga u njemu."??? Ne , sam je išao na daljinski. kako god, laka mu zemlja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare