To je to što me zanima!

Ispričao se zbog izjave: 'Ona je najzgodnija tužiteljica u zemlji'

SAD: Glasnogovornik Bijele kuće je rekao kako Obama potpuno razumije izazove s kojma se žene susreću na radnome mjestu i da ih ne treba suditi po izgledu
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Barack Obama je na dobrotvornoj večeri u četvrtak Kamalu Harris opisao kao "najzgodniju tužiteljicu u zemlji". Zbog toga joj se kasnije ispričao. Njezin glasnogovornik je izjavio da ona i dalje snažno podržava Obamu, ali nije rekao je li Harris prihvatila njegovu ispriku. Bijela kuća je pak priopćila da je Obama razgovarao s Harris i ispričao se zbog neugodnosti izazvanih njegovim komentarom.

- Predsjednik nije želio umanjiti profesionalne kvalitete i sposobnost tužiteljice - rekao je glasnogovornik Bijele kuće Jay Carney. Dodao je da predsjednik "potpuno razumije izazove s kojma se žene susreću na radnome mjestu i da ih ne treba suditi po izgledu", piše u petak  BBC. 


Idi na 24sata

Komentari 9

  • LebronPetrovic 07.04.2013.

    Reći nekome da je lijep/lijepa spada u seksističke uvrede ! Ovaj svijet je otišao kvragu !

  • Šarlota 07.04.2013.

    Tužno je kad jedan odrastao muškarac ne može javno uputiti kompliment lijepoj ženi, a da on ne bude automatski povezan sa seksizmom.

  • spindoctor 07.04.2013.

    Nekada davno, u stara vremena... svijetom su vladali muškarci. Onda je brkatim babetinama postalo krivo, jer ih ti muškarci nisu htjeli ni pogledati. Pa su se prozvale feministicama, i osnovale svoju bandu koja tlači muškarce koji ih ne gledaju (a ne gleda ih nitko). Danas one vladaju svijetom, i čovjek ne smije zgodnoj ženi reći kompliment jer ko fol diskriminira žene (zapravo diskriminira brkate babe, ali to one tako upakiraju). Dakle -dolje brkate i dlakave babuskare, umrite od ljubomore -živio flert i zgodne ženske!

Komentiraj...
Vidi sve komentare