To je to što me zanima!

Ispunjeni su uvjeti da sud BiH Dragana Paravinju izruči Srbiji

Paravinjina odvjetnica kaže da je odluka na ministarstvu BiH, a moguć je scenarij da ga vrate u BiH ako se pokaže da se istraga u Hrvatskoj nije pomakla s 'mrtve točke'
Vidi originalni članak

Svi zakonski uvjeti da se Dragana Paravinju izruči Srbiji su ispunjeni, odlučio je Sud BiH, koji je prije također rekao da Paravinju neće izručiti Srbiji gdje treba odslužiti 4,5 godine zbog silovanja, piše Večernji list. 

Njegova odvjetnica kaže da je odluka na ministru pravosuđa BiH, a moguć je scenarij da ga tamo i vrate ako u trenutku kada njihovo pravosuđe zatraži izvješće o napretku istrage u Hrvatskoj bude pravomoćna presuda za pokušaj silovanja u BiH. Struka smatra da su učinjeni propusti u Banjoj Luci pri ispitivanju kao i u istupima ministra Karamarka koji je u javnost iznosio nađene dokaze iz Paravinjinog kamiona. 

>>> Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista!


Idi na 24sata

Komentari 21

  • medolino69 20.10.2011.

    izručenje? znači nisu ništa izvukli iz njega kud je sa Antoniom i sada može dalje bolje ikakva kazna. A štoje sa njegovim ostalim žrtvama nestale bez traga kao i većina žrtava nasilja takve treba zaključati i pustiti da crknu Iako nisam inače takva osoba da nekom želim zlo ali čovjek se zapita zašto takva gamad nebude strogo kažnjena možda bude manje gnusni zločina zub za zub.

  • Ulterius 19.10.2011.

    Mi ne znamo ko je osoba kodnog imena "Paravinja"....

  • giska93-car 19.10.2011.

    pravda za Paravinju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare