To je to što me zanima!

Istarska policija: Pronašli smo novac koji je nestao u upravi

Provedenim radnjama nije utvrđena sumnja da je počinjeno kazneno djelo, već su utvrđeni metodološki propusti u postupanju s privremeno oduzetim predmetima, kažu u policiji
Vidi originalni članak

Iz Policijske uprave istarske u Puli nestao je novac zaplijenjen tijekom festivala elektroničke glazbe od 28. kolovoza do 2. rujna. O svemu su se u petak oglasili iz PU istarske.

PRIPREME ZA VIKEND Skandal u Puli: Iz policije su nestali 20.000 kuna i kokain

- Djelatnici Policijske uprave istarske i stručni tim Ravnateljstva policije poduzeli su radnje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti navodnog nestanka dijela novca koji je ranije bio oduzet od osoba osumnjičenih za počinjenje određenih kaznenih djela na pulskom području. U okviru radnji koje su poduzete, policijski službenici rekonstruirali su postupanje s privremeno oduzetim predmetima te je 18. listopada u poslijepodnevnim satima novac pronađen u službenim prostorijama uprave. Provedenim radnjama nije utvrđena sumnja da je počinjeno kazneno djelo, već su utvrđeni metodološki propusti u postupanju s privremeno oduzetim predmetima, odnosno nepridržavanje propisanih procedura u ovakvim slučajevima. S tim u vezi, načelnik Policijske uprave istarske poduzet će mjere i radnje iz svoje nadležnosti - kažu u policiji.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • lav24 20.10.2019.

    Ma da,a gdje su bili u vodo kotlicu na sigurnom????

  • prlekija 19.10.2019.

    96 posto novca svake godine nestane iz Istre preko Zagreba.🤥

  • 19.10.2019.

    ajd kaj ste takvi.. netko je posudio do plače..

Komentiraj...
Vidi sve komentare