Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Skandal u Puli: Iz policije su nestali 20.000 kuna i kokain

Iz Policijske uprave istarske u Puli nestao je novac zaplijenjen tijekom festivala elektroničke glazbe od 28. kolovoza do 2. rujna. Nastala je panika gdje je završio novac i kod koga

Foto: Dijana Marić, Pixsell
54 komentara

Možemo potvrditi da je Policijska uprava istarska 15. listopada utvrdila da nedostaje dio novca koji je oduzet od osoba osumnjičenih za počinjenje određenih kaznenih djela na pulskom području, rekli su nam u istarskoj policiji.

Iz Policijske uprave istarske u Puli nestao je novac zaplijenjen tijekom festivala elektroničke glazbe od 28. kolovoza do 2. rujna. Nastala je panika gdje je završio novac i kod koga, a doznajemo da se “češlja” zgrada u potrazi za odgovorima.

- Ravnateljstvo policije uputilo je u Policijsku upravu stručni tim kako bi se utvrdile sve okolnosti ovoga događaja tako da za sada ne možemo iznositi druge detalje - kratko su priopćili iz policije ne želeći govoriti o količini ukradenog novca. Međutim, neslužbeno doznajemo da je nestalo oko 20.000 kuna od ukupne svote od oko 200.000 kuna, a kako doznajemo, istraga se širi i na dio zaplijenjenog kokaina koji navodno nedostaje. Policija je tijekom trajanja festivala elektroničke glazbe imala nekoliko konferencija za novinare kako bi javnost upoznala s velikim rezultatima brojnih zapljena na festivalu. Tako su isticali da su zaplijenili drogu vrijednu više od milijun kuna koja je pronađena kod pet britanskih državljana. Međutim, ovo nije usamljen slučaj krađe unutar redova policije jer je u javnost nedavno “procurila” informacija o navodnoj krađi novca namijenjenog u humanitarne svrhe nakon tragične pogibije policajca Tomislava Bašića.

Foto: Ilustracija

Možda vas zanima i ovo:
Message