To je to što me zanima!

'Kažu mi da ne govorim protiv Amerike, istina je neugodna...'

Sugestija je bila - nemoj govoriti protiv Amerike. Ili, zašto toliko po nama iz HDZ-a. Istina je vrlo neugodna stvar za ovaj sustav jer je izgrađen na laži - kaže Pernar...
Vidi originalni članak

Ivan Pernar trenutačno je najaktivniji i najspominjaniji zastupnik u novom sazivu Sabora. Gostujući u RTL Direktu izjavio je kako do ulaska u Sabor nije bio nezaposlen te da je cijelo vrijeme bio u radnom odnosu.

Govoreći o stanju u Živom zidu rekao je kako te da stranka stabilizirana ide prema naprijed.

- Pojavi se pohlepna grupa koja ima velike apetite i kada se ne zadovolje onda vodstvo nije demokratsko. To su sve ludosti. Naše vodstvo stranke uživa potporu većine članova stranke i biračkog tijela. Nema govora da je većina protiv nas. A uvijek će biti nezadovoljnih pojedinaca. Toga ima u svim strankama - kaže Pernar.

Otkrio je i kako često čuje sugestije kolega zastupnika, ali čak i suptilne prijetnje:

- Sugestija je bila - nemoj govoriti protiv Amerike. Ili, zašto toliko po nama iz HDZ-a. Istina je vrlo neugodna stvar za ovaj sustav jer je izgrađen na laži. Kada vi elokventno tu laž razotkrijete, onda dobijete viralni hit na Facebooku - rekao je Pernar.

Idi na 24sata

Komentari 354

  • bajica1009 26.10.2016.

    Govoriti je jedno ali ući u izbore sa ona tri foteljaša i uvesti ih u sabor nije se pokazala pametnom, pa sad Lovrinović i društvo mogu imati svoj klub tko je omanuo Pernaru

  • purgerica prva 26.10.2016.

    Dobro je da mladac Pernar priča, iznosi mnoge probleme, imena, činjenice, al evo, osobno iskustvo sa njime, nema šanse da bilo što vezano za konkretne ljude, imena, događaje iznese ak niste po "preporuci", i to zanimljivo, samo sa Iblerovog! Ja ga razotkrih, i žao mi je što je tako. I on ima "zadaću"! Nažalost. SVI NAS LAŽU! Pa i on!

  • nakaradasaistoka 26.10.2016.

    vidi mu se po očima da je dobar čovek...

Komentiraj...
Vidi sve komentare