To je to što me zanima!

Istiskivao joj je 'lažni' silikon: Molim vas, nemojte si to raditi

Tijekom užasne snimke, koja traje gotovo tri minute, liječnik je objasnio kako se ilegalni silikon u ovom slučaju pretvorio u ulje, dok je pravi silikon vrlo gusta tvar
Vidi originalni članak

Ova je snimka dokaz da nestručno izvedene estetske operacije i ilegalne supstance pacijentima mogu napraviti više štete koju je uglavnom nemoguće popraviti. Liječnik Ayman Shahine je pacijentici iz stražnjice ručno morao istiskivati ilegalni silikon koji joj je netko nestručan ubrizgao u pozadinu. 

Tijekom užasne snimke, koja traje gotovo tri minute, liječnik je objasnio kako se ilegalni silikon u ovom slučaju pretvorio u ulje, dok je pravi silikon vrlo gusta tvar.

'Kao da diram vreću punu kamenja'

- Pod rukom osjećam kao da diram vreću punu kamenja - rekao je liječnik i pojasnio kako na ilegalnu tvar, koja inače služi za  podmazivanje, tijelo reagira tako što stvara obrambeno tkivo te pod kožom nastaju vrlo tvrda zadebljanja. 

- Ubrizgali smo antibiotik, anestetik i neke enzime koji će svojim djelovanjem rastvoriti nakupine tkiva, no samo djelomično - poručio je liječnik čije se lice na snimci ne vidi. Video je objavljen u listopadu 2014. 

-  Molim vas, nemojte u tijelo ubrizgavati neispitane i nepoznate tvari. Idite samo licenciranim liječnicima - poručio je. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Galeb i ja 14.06.2015.

    Ovo je stvarno za povracati.

  • Baba s cigarom 14.06.2015.

    Što je tražila to je dobila. Ljudskoj gluposti nema granica!

  • 13.06.2015.

    Bolje da si je kupila zimske gume za škodu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare