To je to što me zanima!

Istra: Vozača (56) umalo ubile kamionske gume

Organizator utrke brdskog prvenstva Hrvatske na cestu Rovinj - Poreč postavio je prepreke - hrpe kamionskih guma. Na jednu je naletio Severin M.
Vidi originalni članak

Na cesti Rovinj - Poreč, koja prolazi kroz Limski kanal, organizator utrke brdskog prvenstva Hrvatske “6. nagrada Poreča - IKB Umag 2007.” ostavio je prepreke. Automoto klub Skok racing iz Brtonigle zaboravio je nekoliko auta u nepreglednim zavojima te dvije hrpe kamionskih guma postavljene iz sigurnosnih razloga. Zbog nedovoljne sigurnosti za gledatelje policija je utrku prekidala dva puta. Vozač Opel Astre Severin Milić (56) iz Rovinja zabio se u gume na cesti i oštetio auto. Najavio je tužbu protiv odgovornih. Tek nakon nesreće policija je organizatoru naredila da ukloni prepreke. Protiv organizatora i odgovorne osobe Edija Milokanovića (47) slijedi prekršajna prijava, kažu iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • theviper 16.10.2007.

    zaci li to da mozemo nasred ulice stavit sto zelimo? radi li sta ova nasa policija uopce osim sta nas maltretira alko testovima i testovima na drogu samo zato sta je seljacicu iz prometne nejasno kako se mogu vratit u 4 ujutro sa party-a, a da sam trijezan i \"cist\".

Komentiraj...
Vidi sve komentare