To je to što me zanima!

Istraga o Lady Di: Doktor je mislio da će preživjeti

Žena, koju nije prepoznao, sjedila je straga i bila je bez svijesti, ali disala je, kazao je doktor Frederic Mailliez, koji je prvi pružio pomoć princezi
Vidi originalni članak

Doktor koji se prvi zatekao na mjestu nesreće Lady Di i pružio joj pomoć rekao je istražnoj poroti da je mislio kako će ona preživjeti, javlja SKY News. Dr. Frederic Mailliez kazao je da nije bio svjestan tko je ona dok to nije vidio na TV-u. Maillez se vozio tunelom ispod mosta Alma u Parizu u ranim satima 31. kolovoza 1997. godine, kada je naišao na prometnu nesreću. Odmah je vidio da je vozač Henri Paul mrtav, kao i muškarac za kojeg je poslije doznao da je Dodi Fayed. Žena, koju nije prepoznao, sjedila je straga i bila je bez svijesti, ali disala je, kaže doktor. Dodao je da se ne sjeća ozljede na glavi, samo nekoliko kapi krvi te da valjda nije bio svjestan težine njenih ozljeda.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • miro333 14.11.2007.

    sad ce se opet rodit neka teorija zavjere... pa valjda netko moze umrit i bez zavjere

  • Hacker-ri 13.11.2007.

    doktor pa nezna prepoznat necije ozljede, pa ovaj je bolji od nasih doktora, samo njihov ministar zdravstva neide na operaciju u Autriju i time pokazuje koliko vjeruje Hrvatskim lijecnicima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare