To je to što me zanima!

Istraga otkrila stravične detalje o obitelji koja je skočila u smrt: Bili su opsjednuti zavjerama

Policija je na balkonu pronašla i odskočnu dasku. Uoči pada na vrata im je došla policija s nalogom za oca. Obitelj se jako bojala da će im se vlasti umiješati u život
Vidi originalni članak

Petero članova obitelji iz Francuske prošlog je četvrtka palo s balkona zgrade u Montreuxu u Švicarskoj. Prema zadnjim informacijama policija je isključila sudjelovanje drugih osoba te se pretpostavlja da su članovi obitelji počinili kolektivno samoubojstvo, piše Blick. 

Podsjetimo, poginuli su 40-godišnji otac, njegova 41-godišnja supruga i njezina sestra blizanka te osmogodišnja djevojčica. Preživio je samo 15-godišnji sin, koji je u teškom stanju. novi nalazi u istrazi ukazuju na to da su bili dio Prepper pokreta i živjeli u potpunoj izolaciji. Od početka pandemije obitelj je bila zainteresirana za zavjere i teze o preživljavanju. Nakupili su impresivne zalihe hrane svih vrsta i sve je bilo dobro organizirano.

POLICIJA ISTRAŽUJE SLUČAJ Misterij smrti u Švicarskoj: Pet članova obitelji skočilo je s balkona, preživio samo dječak

Obitelj se također bojala da će im se vlasti umiješati u njihov način života. Sin se naime, školovao kod kuće, a curica (8) nije išla u školu. Izvan kuće je radila samo majčina sestra blizanka. Istragom je utvrđeno da se obitelj bacila s balkona nešto prije sedam sati ujutro prošlog četvrtka. Skočili su u razmaku od pet minuta jedan za drugim.

TRAGEDIJA U ŠVICARSKOJ Zašto je cijela obitelj skočila s 7. kata? Policija im pokucala, bili su 'prepperi'? Gomilali su hranu

Policija je na balkonu pronašla i odskočnu dasku. Uoči pada na vrata im je došla policija s nalogom za oca koji se nije javljao na pozive škole za provjeru kako ide njegovo školovanje kod kuće. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • VolbeatDbv 30.03.2022.

    aha, sada će još ispasti i antivakseri

  • picuskin 30.03.2022.

    Ima takvih i kod nas osobito u među antivaxerima

  • Orfej 30.03.2022.

    Ima takvih zatucanih i kod nas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare