To je to što me zanima!

Istraga: Policija u Milanu prvi put snimila inicijaciju mafijaša

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U akciji Insubria, koja je trajala dvije godine, policajci su pratili klanove u regijama na sjeveru zemlje. Na kraju akcije uhićeno je 40 ljudi. Snimili su i mafijaške rituale
Vidi originalni članak

Policija u Milanu je prvi put snimila inicijaciju mafijaša . U akciji Insubria, koja je trajala čak dvije godine, policajci su pratili klanove u regijama na sjeveru zemlje. Na kraju akcije uhićeno je 40 ljudi.

Tijekom praćenja policija je snimila i mafijaške rituale te je tako prvi puta snimljena inicijacija 'Ndranghete, koja ima sjedište u Kalabriji, na jugu Italije . Među primljenima u klan je i maloljetnik (17) , piše Repubblica.

Mediji prenose da su sastanku prisustvovali članovi triju kriminalnih skupina iz lokalnih sela. Tijekom sastanka, prisutni su se hijerarhijski organizirali i dodijelili uloge jedni drugima.


Idi na 24sata

Komentari 18

  • zof 19.11.2014.

    Mislim da je greška u naslovu. Ovo je snimljeno u Hrvatskoj. Nakon izbora za gradonačelnike, župane, saborske zastupnike.. U videu je prijevod sa hrvatskog na talijanski. U Italiji će se načekati dok to dostignu..

  • POTPEC 19.11.2014.

    Još malo pa će talijanski mafijaši na školovanje kod naših u Hrvatsku.

  • mestar 19.11.2014.

    Sjetio sam se jednog hrabrog, postenog hrvata gosp. Hrvoja Malesa a svi znademo kako je zavrsio u nasoj mocvari!

Komentiraj...
Vidi sve komentare