To je to što me zanima!

Istraga protiv svećenika (49): U prometnoj poginuo biciklist

Župnika Župe Svetog Jurja u Trnju Damira Kelemenića sumnjiče da nije prilagodio brzinu vožnje noćnim uvjetima i zavojitosti kolnika. Autom je prešao na lijevu prometnu traku i udario u bicikl
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 49-godišnjeg župnika Župe Svetog Jurja u Trnju Damira Kelemenića zbog sumnje na kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

ISPRIČAO SE OBITELJI Svećenik u Međimurju usmrtio biciklista: 'Nosit ću ovaj križ...'

Postoji osnovana sumnja da župnik 13. prosinca prošle godine oko 17.30 sati na cesti između Hemuševca i Donjeg Kraljevca vozeći osobni auto, nije prilagodio brzinu vožnje noćnim uvjetima i zavojitosti kolnika. U lijevom zavoju je nesmotreno prešao vozilom na lijevu prometnu traku i prednjom stranom udario u bicikl kojim je iz suprotnog smjera upravljao  Franjo Vlahek (63) iz obližnjeg Čukovca.  Biciklista je na mjestu nesreće preminuo od zadobivenih ozljeda.  Kako su tada priopćili iz PU međimurske, biciklista nije bio označen reflektirajućim prslukom ili reflektirajućom biciklističkom odjećom. Ubrzo nakon što je skrivio nesreću, župnik Kelemenić javno se ispričao svima, naročito bratu i obitelji poginulog Vlaheka. 

NESREĆA Udario ga automobil: Biciklist (62) je poginuo na mjestu

- Ispričao sam se kao čovjek  javno na svetoj misi bratu i obitelji preminulog. Žao mi je što se to dogodilo. Ja ću dok sam živ nositi ovaj križ. Drugo je pravda a drugo je moral. Stalno ću moliti za njega i na misama - rekao je tada za 24 sata župnik Kelemenić. O samoj nesreći nije mogao govoriti jer je u policiji potpisao dokument koji mu to brani. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • MayerMayer 28.04.2018.

    u kakav auto ovaj moze sjesti??vidi ga koliki je jako lose mu ide a koliko je napuhao??

  • Velečasni 1 27.04.2018.

    Kolega je malo previše debel. To mu nije baš najzdravije.

  • domoljub029 27.04.2018.

    Svečenik je sluga božji,a ako i je došlo do nezgode to znači : Bog ja tako tio i tako je bilo,Amen !

Komentiraj...
Vidi sve komentare