To je to što me zanima!

Istražni zatvor vozaču BMW-a, djevojčici je život u opasnosti

Sudac istrage Županijskog suda odredio je istražni zatvor za vozača BMW-a koji je skrivio tešku nesreću kod Šibenika prošlog tjedna. U nesreći je djevojčica zadobilja ozljede opasne po život
Vidi originalni članak

U istražnom zatvoru zadržan je 63-godišnji vozač BMW-a njemačkih registracija koji je prošli četvrtak na magistrali u Šibeniku izazvao sudar četiriju automobila u kojem je djevojčica dobila ozljede opasne za život, priopćilo je u srijedu Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

PREBACILI GA U SPLIT U sudaru četiri automobila kod Njivica teško ozlijeđeno dijete

Dan nakon nesreće 63-godišnjak je u Županijskome državnom odvjetništvu ispitan zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izazvavši prometnu nesreću.

Iz DORH-a su u srijedu priopćili kako se osnovano sumnja da je 63-godišnjak 14. studenoga u 14.50 sati u Šibeniku na državnoj cesti D-8 upravljao osobnim automobilom BMW-om iz smjera zapada prema istoku pa je prebrzo ušao u desni zavoj i izgubio kontrolu nad automobilom.

Osnovano se sumnja da je vozač (63) BMW-a prešao u suprotni prometni trak te da je lijevom stranom udario u lijevu stranu Opela koji se zanio i prešao na južni prometni trak i udario u prednju stranu Kije.

Osumnjičenikov automobil nastavio se nekontrolirano kretati te je na sjevernom prometnom traku udario u osobni automobil Renault, koji je od siline udarca odbačen dijelom izvan kolnika. U prometnoj nesreći tri su osobe ozlijeđene, a jednoj je život u opasnosti. Kako se doznaje, riječ je o djevojčici iz Renaulta šibenskih registracija.

SUDAR ČETIRI AUTA Krš i lom na ulazu u Šibenik: BMW bez pola prednjeg dijela

Sucu istrage Županijskoga suda predloženo je da osumnjičeniku odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela, što je on prihvatio i osumnjičeniku odredio mjesec dana istražnog zatvora. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 20.11.2019.

    Lakrdija od hrvatskog krivosuđa da je bio neki adz ov vječnik vjerojatno bi bio pušten zbog nedovoljno dokaza lakrdija.

  • ipswich 20.11.2019.

    Ovo mu nije prvi put i lik je ponavljač, samo je prije ovoga ubio čovjeka na motoru, tako d a mije odluka posve jasna

  • ipswich 20.11.2019.

    Ovo mu nije prvi put i lik je ponavljač, samo je prije ovoga ubio čovjeka na motoru, tako d a mije odluka posve jasna

Komentiraj...
Vidi sve komentare