To je to što me zanima!

Istučeni mladić čeka operaciju, ima slomljenu nogu i koljeno

Utvrđeno je da je 19-godišnjak, nakon svađe oko razbijene boce, napao A.B. (20) koji ga je odgurnuo. Potom je 18-godišnjak uzeo stolicu i A.B. udario u noge
Vidi originalni članak

Međimurska policija uhitila je napadače koji su u noći na nedjelju, ispred kluba Paladin u Čakovcu, brutalno pretukli A.B. (20) iz Malog Mihaljevca. 

Utvrđeno je da je 19-godišnjak, nakon verbalnog sukoba oko razbijene boce, napao A.B. koji ga je odgurnuo. Potom je 18-godišnjak iz Pribislavca uzeo stolicu i A.B. udario u predjelu noge te mu nanio teške ozljede. Mladić je ostao bez svijesti nakon čega je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec. Nalazi se na Odjelu traumatologije sa smrskanim koljenom i zatvorenim prijelomom potkoljenice, te čeka operaciju. 

Policija će protiv 18-godišnjaka podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetniku za mladež u Čakovcu, dok će se protiv 19-godišnjaka i ozlijeđenog 20-godišnjaka podnijeti optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Čakovcu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • didixx 24.08.2014.

    Kaj ovaj put nisu Romi u igri ?

  • Rigamise_1 21.08.2014.

    Međimurci rijetko priređuju ovakvo nešto ali kad se to dogodi onda je jako brutalno sa teškim ozljedama a i smrću...

  • bombum 21.08.2014.

    sudit ce ih po maloljetnickom izvlace se sa uvjetnom da odlaze psihijatru 6 mjeseci ak im je prvi prekrsaj to ce dobit a decku kojem je smrskano koljeno i tak nek napravi privatnu tuzbu da mu isplacuju cijeli zivot mjesecno novaca zato sto nece moc vise funkcionirat kao sto je prije mogo sa tom nogom i da se tuzi da su mu skratili opcije poslova pa nek malo uce na greskama

Komentiraj...
Vidi sve komentare