To je to što me zanima!

Istukao morskog psa koji ga je izgrizao po ruci i nozi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sydney: Vojnog ronioca je tijekom vježbe u luci napao morski pas bik i teško ga ozlijedio. On ga je tako ozlijeđen otjerao s nekoliko jakih udaraca
Vidi originalni članak

Australski mornarički ronilac Paul Degelder (31) teško je ozlijeđen u srijedu ujutro u napadu morskog psa u sydneyskoj luci. Životinju koja ga je ugrizla za butine u blizini mornaričke baze u zaljevu Wolloomooloo, otjerao je s nekoliko udaraca. AFP navodi kako je vojniku teško ozlijeđena i ruka.
Vojni glasnogovornik je kratko rekao da je Paul vidio nešto veliko i sivo ispod sebe trenutak prije napada.
- Sve je trajalo jako kratko. On se borio s morskim psom i udario ga nekoliko puta. Životinja je potom nestala, a ronilac je otplivao do najbližeg čamca - rekao je Nigel Coates za ABC. Vjeruje se kako je ovo prvi ozbiljni napad u luci u više od desetljeća, a u tom području nitko nije umro od napada morskog psa još od 1963.
Degelder je u luci sudjelovao u vježbi u kojoj su isprobavali nove tehnologije kojima bi luke obranili od terorista, a zbog napada nemani će vježba privremeno biti prekinuta.
John West iz Taronoga zoološkog vrta za news.com.au je rekao kako se morske pse u luci može naći tijekom cijele godine. Dodao je kako se vjerojatno radi o morskom psu biku, koji je najopasniji.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare