To je to što me zanima!

Italija: U brodiću koji prevozi izbjeglice pronađena 25 tijela

U brodiću koji prevozi izbjeglice iz sjeverne Afrike pronađena su 271 putnika, među kojima 36 žena i 21 dijete te tijela umrlih muškaraca. Uzrok smrti nije poznat
Vidi originalni članak

Kod talijanskog otoka Lampedusa pronašli su 25 muških tijela u brodiću kojim se prevoze izbjeglice iz sjeverne Afrike, prenosi CNN.

Tijela su pronađena nakon inspekcije broda koji je dopraćen do obale. Zasad nije jasan uzrok smrti putnika, a u plovilu je bilo još 271  putnik, među kojima 36 žena i 21 dijete, piše ANSA.

Tisuće ljudi koji bježe iz Libije i Tunisa stigli su na Lampedusu zadnjih tjedana. Stotine su se utopile. Plovila kojima pokušavaju doći do Europe u jako su lošem stanju, a i vremenski uvjeti često su nepovoljni. Iz sjeverne Afrike do Lampeduse treba putovati morem dva dana.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • morenocro 01.08.2011.

    kocho!! sve to mafia radi i organizira!! Talijanska!!!

  • Ira27 01.08.2011.

    "Brodić" koji prima 271 osobu...aj dobro...a koliko metara ima taj brodić?! Baš se spremam kupit nešto malo, a ne bi da mi bude tijesno....

  • Kocho 01.08.2011.

    Ja sam čuo od italijanskih levičara, da ti nesretni emigranti sa svera Afrike, umiru pod nerazjašnjenim okolnostima, a smešteni su u objektima zatvorenog tipa, gde su primoreni na rad, sa očajnom higijenom i uslovima za život. Upravo ti levičari im donose hranu i ostale potrebštine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare