To je to što me zanima!

Italija: Žena (32) napravit će dijete s mužem u komi

Doktor Antinori već je pomogao 63-godišnjakinji da zatrudni i rodi dijete. Sada će pomoći ženi da zatrudni s mužem u komi. Vatikan je zgrožen
Vidi originalni članak

Sve talijanske klinike odbile su molbu očajne supruge (32) da joj pomognu da zatrudni sa svojim mužem jer on za to ne može dati pristanak. Muškarac (35) boluje od tumora na mozgu i neće se oporaviti. U stanju je kome. No doktor Severino Antinori odlučio joj je pomoći. Vatikan je zgrožen njegovom odlukom. Tvrde da supruga tretira kao banku sperme. Doktor Antinori je, pak, odlučan u svojoj namjeri.
- Odlučio sam pomoći toj ženi koja želi majčinstvom prebroditi svoju veliku tugu - objasnio je Antinori. Isti se liječnik već suočio s brojnim kritikama i osudom nakon što je pomogao 63-godišnjoj Patriciji Rashbrook iz britanskog East Sussexa da zatrudni i postane majka.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • tajnamoja 24.02.2009.

    Zar se ne uništavaju milijuni zametaka i prilikom prirodne oplodnje? Jer samo se jedan primi? I to je ubojstvo draga Ana. Ma, ustvari, ne da mi se objašnjavati nekom kome je crkva kraj i početak života.

  • deyna 24.02.2009.

    Očito je da primitivka nema pojma o medicini i kao svaki revni crkveni predstavnik melje gluposti bez iti jednog črvstog dokaza. Prvo, obrazuj se, očito ti je to u životu itekako uskraćeno. I drugo, nemojo niti raspravljati o stvarima o kojima apsolutno ne znaš ama baš ništa, netko bi ti mogao povjerovati. Kad već koristiš tu svoju malu glavicu za komentiranje članaka, hodi na net i raspitaj se o umjetnoj oplodnji. Baš si me nasmijala, kemijski spojevi i ubijanje embrija hahaha, primitivkuša jedna

  • trešnja 24.02.2009.

    Da nije crkve i njenog krivog tumačenja i izopačivanja Svetog pisma...mnogih ratova i međuljudskih mržnji ne bi bilo.Dok se djete treba roditi,crkva se na sva usta zalaže za rođenje,a kad tu istu djecu treba hraniti i odgajati po Božjim zakonima,ta ista crkva neće ni da čuje o hranjenju i uzdržavanju,a što se tiče učenju Božjih zakona,to su već odavno izopačili u svoju korist i svoje veličanje.Tko nosi pozlačene štapove i halje i vozi se u neprebojnom automobilu...zar su pročitali u Evanđelju,zar je Isus hodao tako nedodirljiv svijetom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare