To je to što me zanima!

Iva Majoli i Mia stradale u sudaru u centru Zagreba

U Range Rover Ive Majoli na uglu Boškovićeve i Draškovićeve ulice u Zagrebu udario je kombi, koji je, navodno, prošao kroz crveno svjetlo.
Vidi originalni članak

U Range Rover Ive Majoli u nedjelju u 18.55 na uglu Boškovićeve i Draškovićeve ulice u Zagrebu udario je kombi, koji je, navodno, prošao kroz križanje dok je na semaforu bilo crveno svjetlo. Nakon sudara dvaju automobila Range Rover se zarotirao na cesti pa je Iva udarila i u parkirani Volvo.
U nesreći je najviše stradao baš Ivin Range Rover, čiji je prednji kraj potpuno uništen. U Range Roveru je u trenutku sudara s Ivom bila i njezina 1,5-mjesečna kćerkica Mia. Na sreću, svi su sudionici u sudaru zadobili samo lakše tjelesne ozljede, a šteta na automobilima je vrlo velika. Nakon nesreće, čijega krivca policija tek treba utvrditi, bivša tenisačica je sa svojom bebom medicinsku pomoć potražila u Traumatološkoj bolnici u Zagrebu. Tamo smo doznali kako su i majka i kći dobro te da imaju tek trzajne ozljede, koje nisu ozbiljne. Nakon liječničke pomoći pustili su ih na kućnu njegu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare