To je to što me zanima!

Ivan Pavao II. se ukazao na misi u obliku plamena

Vatreni plamen u kojem se vidi lik Ivana Pavla II pojavio se tijekom mise kojom se obilježavala druga obljetnica njegove smrti
Vidi originalni članak

Vatrena figura koja se pojavila u Poljskoj neodoljivo podsjeća na papu Ivana Pavla II. Vjernici tvrde da se papa na taj način još jednom obratio narodu, ali ovaj put iz groba. S podignutom desnom rukom kojom blagoslivlja puk, zamijećen je tijekom mise u Poljskoj koja se održavala povodom druge godišnjice njegove smrti. Poljski svećenik i bliski prijatelj preminulog pape, Jarek Cielecki, otputovao je u Poljsku pogledati sliku vatrenog prikazanja koji je snimio jedan od vjernika. Zaključio je da nema nikakve sumnje da je riječ o bivšem papi.
- Vidi se ljudski obris u plamenu i ja mislim da je to božji sluga, papa Ivan Pavao II - rekao je Cielecki. Slike vatrenog prikazanja konstantno su puštane na talijanskoj televiziji te objavljene na vjerskim web stranicama. Vatreno prikazanje se dogodilo 2. travnja tijekom mise u gradu Beskid Zywiecki, blizu mjesta Katowice gdje se papa rodio, prenosi Daily Mail. Gregorz Lukasik, Poljak koji je fotografije snimio, kaže kako je tek nakon dolaska kući shvatio da je "uhvatio nešto".
- Slike sam pokazao bratu i sestri i oni su, kao i ja, bili uvjereni kako je na slikama u plamenu lik pape Ivana Pavla II - kaže Gregorz.
- Bio sam toliko sretan zbog fotografije da sam je odmah otišao pokazati našem biskupu koji je rekao da je papa za života mnogo hodočastio i da je to nastavio činiti i u smrti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • gardian 18.10.2007.

    Blagoslovljen budi Ivane Pavle.p.s.poglejte neprijatelje na desno!!!

  • melita_sb 17.10.2007.

    Fotomontaža može svašta da, al ipak ne bih se složila. Mislim da je on bio i je pravi svetac!Zato ovo nije uopće nemoguće..I ne razumijem kako netko može uopće reći,odnosno napisati \"ukazanje\" u Međugorju..curo,nemam riječi..

  • joja 17.10.2007.

    IMA BOGA

Komentiraj...
Vidi sve komentare