To je to što me zanima!

Ivana Dragomanović nije se nikada u životu šišala

Pola sata joj treba da opere kosu, a daleko više da je počešlja i napravi pletenice. Dosad je Ivani samo dvaput odrezala po 2 cm ispucanih vrhova
Vidi originalni članak

Solinjanka Ivana Dragomanović u svojih devet godina života nikad se nije šišala pa joj se metar duge tamnosmeđe vlasi već bliže koljenima. Uz pomoć majke uglavnom, svoju bujnu kosu veže u pletenice, a samo da je osuši, treba joj sat vremena.
- Obožavam svoju kosu i nikad je ne bi ošišala. Prijateljice mi često govore kako je lijepa, da bi i one tako, ali im brane roditelji. Bude mi vruće ljeti, ali istrpim. Na tjelesnom nemam problema jer je uglavnom držim u pletenicama - ispričala je Ivana, učenica 3. razreda.
Metar kose, kaže majka Milka, traži dosta regeneratora i šampona, a ponajviše truda. Pola sata joj treba da opere kosu, a daleko više da je počešlja i napravi pletenice. Dosad je Ivani samo dvaput odrezala po 2 cm ispucanih vrhova.
- Ivana je sa 160 cm poprilično visoka za svoju dob pa ljudi misle da ima najmanje 12 godina. Voli se uređivati, oblačiti kao prava djevojka - ispričala je Ivanina majka Milka.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • IvanaDragomanovic 24.09.2012.

    Ljubomorni ljudi!!

  • Hacker-ri 21.01.2008.

    Voli se oblacit? hmmm vec vidim nasto ta lici kad se \"obuce\". Btw, kladim se da joj mater vristi po gradu da nema az kruh ali ima za 10 generatora i 5 sampona tjedno !

  • entoni 20.01.2008.

    Djevijčica ima samo 9 godina a mama veliča da se oblači kao cura prerano,definitivno. Ovo sa kupanjem bi bilo zakon pročitali ste Nepravdu nađite nekoga nikad opranog ako je moguće ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare