Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Ivana Dragomanović nije se nikada u životu šišala

Pola sata joj treba da opere kosu, a daleko više da je počešlja i napravi pletenice. Dosad je Ivani samo dvaput odrezala po 2 cm ispucanih vrhova

Ivo Čagalj
Foto: Ivo Čagalj
9 komentara

Solinjanka Ivana Dragomanović u svojih devet godina života nikad se nije šišala pa joj se metar duge tamnosmeđe vlasi već bliže koljenima. Uz pomoć majke uglavnom, svoju bujnu kosu veže u pletenice, a samo da je osuši, treba joj sat vremena.
- Obožavam svoju kosu i nikad je ne bi ošišala. Prijateljice mi često govore kako je lijepa, da bi i one tako, ali im brane roditelji. Bude mi vruće ljeti, ali istrpim. Na tjelesnom nemam problema jer je uglavnom držim u pletenicama - ispričala je Ivana, učenica 3. razreda.
Metar kose, kaže majka Milka, traži dosta regeneratora i šampona, a ponajviše truda. Pola sata joj treba da opere kosu, a daleko više da je počešlja i napravi pletenice. Dosad je Ivani samo dvaput odrezala po 2 cm ispucanih vrhova.
- Ivana je sa 160 cm poprilično visoka za svoju dob pa ljudi misle da ima najmanje 12 godina. Voli se uređivati, oblačiti kao prava djevojka - ispričala je Ivanina majka Milka.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message