To je to što me zanima!

Ivanec: Na autu svoje žene (20) dva puta pokvario kočnice

Ivanečki policajci utvrdili su da je muškarac (22) iz Donjeg Ladanja dva puta pokvario kočioni sustav na autu svoje supruge (20) te da je s roditeljima krao ječam
Vidi originalni članak

Ivanečki policajci utvrdili su da je muškarac (22) iz Donjeg Ladanja dva puta pokvario kočioni sustav na autu svoje supruge (20) pokušavajući joj nauditi. Tijekom noći od četvrtka do subote, u dva navrata je oštetio cijevi sustava za kočenje na autu kojim se koristi njegova žena. Prvi put je žena sjela u auto ne znajući da je pokvaren, a shvativši da nešto nije u redu, odvezla ga je na popravak. Suprug je zatim po drugi put petljao po kočnicama koje su propale čim je žena upalila auto. 

Policija je utvrdila i da je spomenuti muškarac, zajedno s ocem (51) i majkom (45) krao ječam s tuđih polja. Otac je kombajnom izvršavao žetvu, a ovi su ga teretnim vozilom prevozili do njihove kuće. Oštetili su tri vlasnika za oko 7.000 kuna, ali im je ječam naposlijetku vraćen. Protiv muškarca će podnijeti kaznenu prijavu za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, a protiv njega i roditelja podnijet će kaznene prijave zbog krađe ječma.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_112912 29.06.2011.

    racik je legenda,stavite se vi u njihovu situaciju pa da vas vidim ne sudite ljude koje ne poznajete.

  • mcvinc 28.06.2011.

    jaooo...i sad ti imaj takvoga za susjeda...

  • user_46331 28.06.2011.

    Ovaj stvarno voli svoju ženu a tako su mladi. što se ne rastave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare