To je to što me zanima!

'Ivica Babić me neće tužiti, zna da ja znam da je lažni invalid'

Gabrić je istaknuo da nije bitno koliko je novca Babić uzeo lažnim invaliditetom, već je bitno da 'netko takav ne može predstavljati liječnike i jednu časnu struku'
Vidi originalni članak

Gost Dnevnika 3 HTV-a bio je Nikica Gabrić, koji je govorio o uhićenju sindikalista Ivice Babića.

- 2003. godine ministar Pančić poslao je ministru Vlahušiću dokumentaciju u kojoj stoji da je Babić lažni invalid. Tada sam bio u ministarstvu i vidio sam da su to krivotvorine. To je onda završilo u DORH-u. Poslije je priča otišla u zastaru jer je prošlo previše godina, a Babić je tada uživao zaštitu HDZ-a - kaže Gabrić i dodaje kako je očito da je Babić imao veze u komisijama. 

- Ivica Babić je lažni invalid i ne može moralizirati da liječnici teško žive. Mi živimo u jednoj moralnoj samoposluzi, moralne nakaze su oni koji štite takve ljude - rekao je Gabrić.  

Istaknuo je kako nije niti bitno koliko je novca i beneficija Babić uzeo lažnom invalidnošću, već je bitno da 'netko takav ne može predstavljati liječnike i jednu časnu struku'. Na pitanje je li ga Babić ikad tužio Gabrić kaže: 

- Nije me nikad tužio i neće me tužiti jer on zna da ja znam da je on lažni invalid -  zaključio je.  

Idi na 24sata

Komentari 91

  • user_308618 31.01.2014.

    Matijašić, Vranković, Radman, Gabrić, sve bivši sekretari SKOJ-a, danas uspješni biznismeni. Od kud im lova za biznis. Gabriću ostavi se morala.

  • marica-maca 31.01.2014.

    A gdje je nestalo poštenje?

  • TomislavKatalinić 31.01.2014.

    "Ide vrijeme, prođe rok, eto vraga skok na skok" tako je rekao veliki Šenoa a ja Gabriću poručujem da će uskoro i on položiti račune.

Komentiraj...
Vidi sve komentare