To je to što me zanima!

Ivica Magdić: Htjeli su nam uzeti skrbništvo nad kćeri

Magdić tvrdi kako je njegov prijatelj imao snimke kojima je ucjenjivao Arambašića kako bi on branio Gordanu. Nazvao je to "kompenzacijom"
Vidi originalni članak

U nastavku suđenja Branimiru Glavašu na zagrebačkome Županijskom sudu svjedočio je suprug Gordane Getoš Magdić, Ivica Magdić.
- Tog dana kada su Gordanu uhitili, nazvala me i rekla da ju je zvao Faber da dođe u postaju. Nakon toga ona je navratila doma i ona i otac su otišli oko 20 sati u policiju. Andrija je nazvao Petra Kljajića, koji nam je preporučio odvjetnika Radoslava Arambašića. Mi mu nismo vjerovali pa smo tražili novog odvjetnika i po pomoć smo otišli kod Vladimira Šeksa u Zagreb koji nam nije mogao pomoći. Bio sam ljutit na njega jer kako to da takav čovjek nije mogao naći odvjetnika? Gordani u posjet je smjela samo njezina sestra Anamarija. Ona mi je rekla da Arambašić dolazi kod Gordane i prijeti joj da će joj oduzeti skrbništvo nad našom kćeri Laurom i da potpiše punomoć da on preuzme skrbništvo nad djetetom. Ja sam ga sreo i rekao mu da mi pusti obitelj na miru ili ću mu razbiti glavu - rekao je Magdić.
 Nakon te prijetnje policija ga je privela i Magdić je 10 dana proveo u zatvoru, a osudili su ga na 3 godine uvjetne kazne. Od tada Magdić nije više vidio Arambašića. I njihova kći je morala na policiju.
- Policijska službenica me nazvala i rekla mi da dovedem našu kćer Lauru na policiju. Doveo sam je i tamo je bila 40 minuta. Mislio sam joj pomoći tako jer je ona stalno pitala za mamu. Sve što mi je rekla je da je mama malo vlažna i da je mokra.
Magdić je sucu rekao i za tajne snimke koje postoje u Osječkoj policiji:
- Moj prijatelj je snimao odvjetnika Arambašića kako radi inkriminirajuće radnje te da je imao krvave ruke. Ta videokaseta postoji u policiji, a moj sada pokojni prijatelj je tim snimkama ucjenjivao Arambašića. Pretpostavljam da je Arambašić imao prste u tome da je Gordana prebačena iz Osijeka u zagrebački zatvor - ispričao je sucu Ivica Magdić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare