Obavijesti

News

Komentari 0

Ivica Magdić: Htjeli su nam uzeti skrbništvo nad kćeri

Ivica Magdić: Htjeli su nam uzeti skrbništvo nad kćeri
1

Magdić tvrdi kako je njegov prijatelj imao snimke kojima je ucjenjivao Arambašića kako bi on branio Gordanu. Nazvao je to "kompenzacijom"

VIDEO

U nastavku suđenja Branimiru Glavašu na zagrebačkome Županijskom sudu svjedočio je suprug Gordane Getoš Magdić, Ivica Magdić.
- Tog dana kada su Gordanu uhitili, nazvala me i rekla da ju je zvao Faber da dođe u postaju. Nakon toga ona je navratila doma i ona i otac su otišli oko 20 sati u policiju. Andrija je nazvao Petra Kljajića, koji nam je preporučio odvjetnika Radoslava Arambašića. Mi mu nismo vjerovali pa smo tražili novog odvjetnika i po pomoć smo otišli kod Vladimira Šeksa u Zagreb koji nam nije mogao pomoći. Bio sam ljutit na njega jer kako to da takav čovjek nije mogao naći odvjetnika? Gordani u posjet je smjela samo njezina sestra Anamarija. Ona mi je rekla da Arambašić dolazi kod Gordane i prijeti joj da će joj oduzeti skrbništvo nad našom kćeri Laurom i da potpiše punomoć da on preuzme skrbništvo nad djetetom. Ja sam ga sreo i rekao mu da mi pusti obitelj na miru ili ću mu razbiti glavu - rekao je Magdić.
 Nakon te prijetnje policija ga je privela i Magdić je 10 dana proveo u zatvoru, a osudili su ga na 3 godine uvjetne kazne. Od tada Magdić nije više vidio Arambašića. I njihova kći je morala na policiju.
- Policijska službenica me nazvala i rekla mi da dovedem našu kćer Lauru na policiju. Doveo sam je i tamo je bila 40 minuta. Mislio sam joj pomoći tako jer je ona stalno pitala za mamu. Sve što mi je rekla je da je mama malo vlažna i da je mokra.
Magdić je sucu rekao i za tajne snimke koje postoje u Osječkoj policiji:
- Moj prijatelj je snimao odvjetnika Arambašića kako radi inkriminirajuće radnje te da je imao krvave ruke. Ta videokaseta postoji u policiji, a moj sada pokojni prijatelj je tim snimkama ucjenjivao Arambašića. Pretpostavljam da je Arambašić imao prste u tome da je Gordana prebačena iz Osijeka u zagrebački zatvor - ispričao je sucu Ivica Magdić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'
METEOROLOŠKI FENOMEN

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'

Filipinske vlasti zatvorile su škole na dva dana nakon što se nekoliko dana zaredom temperatura nije spuštala ispod 40 stupnjeva. U nekim dijelovima zemlje bilo je i preko 50 °C