To je to što me zanima!

Ivica Todorić početkom ožujka otvara prvu benzinsku postaju

Do lipnja ove godine planira ih otvoriti još nekoliko. Sve postaje gradit će se na parkiralištima Konzuma, a procjena struke je da će svaka stajati barem milijun eura
Vidi originalni članak

Početkom ožujka uz Super Konzum u Vukovarskoj ulici Ivica Todorić otvara prvu benzinsku postaju, a do lipnja ove godine otvorit će ih još nekoliko, javlja Večernji list.

Procjena struke je da će svaka benzinska postaja Todorića stajati najmanje milijun eura. Sve postaje gradit će se kao samostojeći objekti na parkiralištima Super Konzuma, a u razvoju naftnog biznisa nisu se ograničili na jednog nego na više partnera o kojima još ne žele govoriti. 

Postaje će biti potpuno automatizirane i radit će na principu samoposluge. Voditeljica odnosa s javnošću Konzuma, Ana Mitrović rekla je da je cilj omogućiti kupcima realizaciju nekoliko važnih usluga na jednom mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • sweet01 23.02.2012.

    bravo za njega,bravo..sa plačom ne kasni to vam garantiram..al u što je to pretvorio svoje djelatnice u ropkinje.svi ti njegovi što sjede u kancelarijama poslala bih ja malo u dučane na rad,da vide kako se ponašaju prema radnicima,žene neznaju dali da prodaju artikle,pišu rokove ili peru od polica, frižidera skladišta ili poda.sve je to ok al kad ih nema u smjeni nego par pa ti radi dušo draga očeš poslužit mušteriju ili češ poč prat pa po mogučnosti odi kidaj salamu itd....

  • ee letit 22.02.2012.

    nebi me čudilo da danas sutra otvori rodilište

  • lronaleonić 21.02.2012.

    Znam da se novac lijepi na novac, priznajem da je Todorić sposoban (bez obzira za što), ali ovo ne može dobro završiti - on se ponaša kao robovlasnik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare