To je to što me zanima!

Ivica Todorić: 'Rohatinskog bih vrlo rado vidio u Agrokoru'

Split: Kralj prehrambene industrije I. Todorić održao je predavanje studentima na Ekonomskom fakultetu. Priznao je kako se prije petnaest godina prepao bankrota
Vidi originalni članak

Ivica Todorić je u utorak na splitskom Ekonomskom fakultetu održao predavanje u sklopu projekta "Top biznismen". Studentima je rekao kako Agrokor apsolutno nema nikakve veze s politikom. Kaže kako je sve što je Agrokor kupio, kupio na javnom natječaju. Naglasio je kako dobiju tek nešto od poticaja po zakonu koji je u Saboru izglasan. Todorić je rekao i kako je jedino dok su kupovali Belje nazvao Ivicu Račana i pitao ga ima li njegova stranka nešto protiv. Tada je nazvao i Tomčića i pitao ga ima li HSS nešto protiv.   

Studentima je tržišnu konkurenciju slikovito usporedio sa sportom u kojem pobjeđuju timovi s naprednijim vještinama. 

Priznao je da se prije petnaest godina prepao bankrota, nakon što je Nestle došao na naše tržište. 

U razgovoru s novinarima Todorić je opovrgnuo da prodaje Ledo, te kazao da je ponudu za kupnju Mercatora povisio na 221 euro za dionicu. Todorić je kazao i da bi guvernera Rohatinskog rado vidio u Agrokoru te da su mu njegova vrata uvijek otvorena.

Dočekao ga transparent

Ivicu Todorića je pred zgradom fakulteta dočekao transparent "Top lopov". U kratkom razgovoru s novinarima Todorić se osvrnuo na transparent i rekao da je Europska banka dioničar njegove tvrtke, te da takvi igrači sigurno ne bi poslovali s lopovom.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • liliana 28.10.2011.

    A ja bih tebe rado vidjela u Remetincu umjesto Sanadera.

  • marg 21.04.2011.

    ...upitno je kako bi se kočoperio da nemaš državne poticaje...godišnja neto dobit grupacije je manja od primljenih državnih poticaja...dakle socijalni poduzetnik kao i 90% onih koji se na taj način očešu o državu...

  • braanee 21.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare