To je to što me zanima!

Ivica Todorić želi s Mercatorom razgovarati o prodaji Konzuma

Ivica Todorić je u pismu direktoru slovenskog Mercatora Žigi Debeljaku napisao kako je Agrokor spreman započeti razgovore po pitanju povezivanja s Mercatorom
Vidi originalni članak

Saga oko Agrokorove kupnje Mercatora se nastavlja. Ivica Todorić obratio se u pismu direktoru Mercatora Žigi Debeljaku. Napisao mu je kako je Agrokor spreman započeti razgovore po pitanju povezivanja s Mercatorom. Debeljak je još u ožujku Agrokoru poručio kako bi se grupa Mercator "u okviru određenih strateških  smjernica povezala s dijelom grupe Agrokor koja obavlja maloprodaju". Todorić je u pismu zamolio da se predloži nekoliko termina za susret i razgovor oko prodaje, piše tportal.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • hal9000 20.06.2011.

    Polako mu anorganski rast (Spajanje/Preuzimanje) + redoviti izmišljeni poticaji majke države + dugovi prema dobavljačima + dugovi prema bankama dolaze na naplatu... Da je tvrtka rasla organski nebi imao problema.

  • mileee999 19.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mileee999 19.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare