To je to što me zanima!

Ivo Baldasar: Podržat ću Gay Pride i otvoriti LGBT centar

Na pitanje koji će mu biti prvi potez na čelnom mjestu grada, Baldasar je rekao kako želi "clean start". Cilj mu je, kako kaže, smanjiti broj zaposlenih u Banovini
Vidi originalni članak

Ne samo da ću podržati Gay Pride u Splitu, već do kraja mandata planiram izgraditi i Centar za LGBT zajednicu. Uvijek ću biti na strani slabijih, rekao je novi splitski gradonačelnik Ivo Baldasar u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Na pitanje koji će mu biti prvi potez na čelnom mjestu grada, Baldasar je rekao kako želi "clean start" te da će napraviti reorganizaciju Gradske uprave. Cilj mu je, kaže, smanjiti broj zaposlenih u Banovini na "jednu razumnu brojku". U pravom bandićevskom stilu najavio je kako se "svi moraju uhvatiti posla".

- Dolazit ću na posao i subotom i nedjeljom ako treba - obećao je Baldasar. 

Rekao je kako je već dogovorio kavu na Rivi s HDZ-ovom kandidatom Vjekoslavom Ivaniševićem, koji je "za dlaku" izgubio izbore.

- Nismo se podijelili u dva tabora, njihova djeca su isto tako nezaposlena kao i naša. Neka znaju da smo mi pobijedili, ali i da oni ovim nisu izgubili - rekao je Baldasar i poručio kako je zajednički cilj riješiti problem 20 tisuća nezaposlenih i pomoći Splićanima.

Idi na 24sata

Komentari 393

  • luanda 06.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • koden 05.06.2013.

    kojA tragedija,podrzat ce paradu,a jeli otvorija ista da ljudi mogu radit,sta je sa skverom.pusta obecanja,i ka kerum nevalja.bar je sredija zap.obalu,sad liti kad dodju turisti i putnicki brodovi,ostavit ce love i napunit kasu,a ovi partizan sta ce ucinit,samo laze ka i ostali njegovi

  • MarinŠetka Šele 04.06.2013.

    zalosno kako uvijek uspijeva prica o pederima ljudima pomutit razum,samo kako bi se zamaglila prava slika stanja u drzavi.oni takvi kakvi su ionako sami sebni najveci neprijatelj ,a sada bi se 400 000 nezaposlenih i ovih na rubu egzistencije tribalo mislit o njima a ne o tome oce li prezivit iduci mjesec.

Komentiraj...
Vidi sve komentare