To je to što me zanima!

Ivo Bućan: Uvjeren sam da će Jadrankamen i dalje poslovati

U četvrtak je radnicima isplaćeno pola plaće za travanj, a otvoren je i novi račun tvrtke. Stečajni upravitelj Bućan je optimističan i vjeruje u nastavak poslovanja
Vidi originalni članak

Stečajni upravitelj Jadrankamena Ivo Bućan petak je proveo u razgovorima u Vladi u Zagrebu. Bućan je nakon toga najavio preustroj i opstanak tvrtke.

- Optimist sam i 99 posto uvjeren da nakon stečaja slijedi preustroj i nastavak poslovanja tvrtke. Iza toga stoje i vjerovnici, a i država, nikome nije u interesu da Jadrankamen propadne - rekao je Bućan.

U četvrtak je radnicima isplaćeno pola plaće za travanj, a otvoren je i novi račun tvrtke. Usprkos tome, sindikalist Tonći Drpić ponovno je kritizirao Bućana.

- Ma tko je taj Drpić, tko je on da mene išta pita? Mediji su od njega napravili zvijezdu, a on i njih još četiri-pet blokiraju rad tvrtke. Neka mi kaže koliko radnika je na čekanju radi njega i njegovih? Neka se prezentira i kaže koliko radnika stoji iza njega. O njemu više ne želim razgovarati, ovo je pravna država i stečajni postupak ide dalje i bit će proveden - zaključio je Bućan.


Idi na 24sata

Komentari 7

  • mesoterija_1 21.04.2012.

    Ima kamena ali nema kruha

  • kizo1007 21.04.2012.

    Tako je sindikalisti, nečemo raditi, očemo plaće nećemo direktore nećemo tržište pun mi je ku.ac navodnih sindikata kojima ništa ne odgovara i bore se protiv svega i svih kao da ne razumiju situaciju u kojoj se plaća ne dobiva nego zarađuje. orešara na goljak da istuca kamena za 300.000 eur a radnike na posao zajedno sa sindikalistima

  • MLADEN_5 20.04.2012.

    A sta sindikat radi? Spava?

Komentiraj...
Vidi sve komentare