To je to što me zanima!

'Ivo Josipović može preuzeti SDP, samo je pitanje kada...'

Ovo je samo četvrti poraz vrha SDP-a u nizu. To je definitivno poraz Zorana Milanovića, rekla je stručnjakinja za komunikaciju Aleksandra Kolarić
Vidi originalni članak

Nakon što je Kolinda Grabar Kitarović pobijedila Ivu Josipovića u utrci za Pantovčak, analitičari su za HRT razmatrali razvoj događaja na političkoj sceni.

Smatraju da su ovi izbori uvertira u pobjedu HDZ-a na parlamentarnim izborima, te se može očekivati povratak Ive Josipovića u SDP koji bi mogao povesti rat protiv Milanovića. Također, navode da iako je ovo pobjeda HDZ-ove stranačke organizacije, Grabar-Kitarović se sada treba odvojiti od HDZ-a.

Stručnjakinja za komunikaciju Aleksandra Kolarić potvrdila je kako je situacija u SDP-u ozbiljna. 

- Ovo je samo četvrti poraz vrha SDP-a u nizu. To je definitivno poraz Zorana Milanovića - rekla je Kolarić. 

S druge strane, analitičari smatraju da politička ostavka nije opcija za Josipovića

- On može preuzeti SDP, to je svakako jedna od opcija, samo je pitanje kada - rekao je viši asistent na FPZ-u Višeslav Raos. 

Idi na 24sata

Komentari 234

  • sumnjičav 13.01.2015.

    Tek nakon "velikog pospremanja" u SDP-u možda bi oni opet mogli postati prihvatljiva stranka, partija svakako ne. Da li je Josipović baš taj koji će organizirati i provesti to "spremanje" čisto sumnjam

  • kiara11 13.01.2015.

    Bilo bi dobro da ga preuzme, Ivo Josipović je definitivno najbolje što SDP ima.

  • ljubica ljubičica_1 13.01.2015.

    Gospodine Josipoviću nije za vas politika !Previše ste se izblamirali sa kapicama i građani i građanke .Bilo je dosta .Vratite se na faks jer tamo pripadate ako vas prime nazad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare