To je to što me zanima!

Ivo Josipović: Nisam Dodiku čestitao Dan Republike Srpske

Službene državne čestitke u ime Hrvatske povodom dana kojim obilježavaju svoju državnost upućuju se samo suverenim državama, poručuju iz Ureda predsjednika
Vidi originalni članak

Povodom intervjua koji je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u nedjelju dao RTRS-u, a čije je najzanimljivije dijelove prenio portal Dnevnog avaza, reagirao je Ured predsjednika Republike Hrvatske priopćenjem u kojemu se navodi kako predsjednik Josipović nije čestitao Miloradu Dodiku Dan Republike Srpske, piše sarajevski Dnevni avaz.

- Ured predsjednika Republike Hrvatske opovrgava kao netočan navod da je predsjednik Ivo Josipović čestitao 20. godišnjicu postojanja Republike Srpske. Službene državne čestitke u ime Republike Hrvatske povodom dana kojim obilježavaju svoju državnost upućuju se samo suverenim državama. Republika Hrvatska poštuje Ustav Bosne i Hercegovine, i strukturu utvrđenu Daytonskim sporazumom. U skladu s tim predsjednik Republike Hrvatske želi surađivati s predstavnicima svih konstitutivnih naroda i svih građana Bosne i Hercegovine - kaže se u priopćenju Ureda predsjednika Republike Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • Zdenko Golub 10.01.2012.

    Čestitaju si stari drugovi po svjetonadzoru, držeči se prokušane parole " Zavedi Hrvate pa vladaj." , a Srbija se tiho i sigurno preko BIH širi na Hrvatsku.

  • sreckoZU 10.01.2012.

    zivjela RS Skoda

  • jabbar 10.01.2012.

    Niti nemoj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare