To je to što me zanima!

Ivo Josipović: Prosvjedi za Praznik rada su legitimni

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović rekao je kako su prosvjedi najavljeni za Praznik rada legitimni jer su sindikati 'nezadovoljni stanjem u zemlji...'
Vidi originalni članak

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović rekao je kako su prosvjedi najavljeni za Praznik rada legitimni jer su sindikati 'nezadovoljni gospodarskim stanjem u zemlji s obzirom na to da sve više ljudi ostaje bez posla i plaće'.
- To je izraz nezadovoljstva, no mislim da će predviđene reforme  pridonijeti da ubuduće ne bude takvih prosvjeda - rekao je Josipović koji za vrijeme posjeta općini Bale. Pitali su ga prijete li i njemu kao i bivšem predsjedniku Stjepanu Mesiću i predsjedniku Srbije Borisu Tadiću. Josipović je odgovorio da ne.

ČESTITAO PRAZNIK RADA NA TWITTERU
Svim hrvatskim radnicama i radnicima, svima koji žive od svoga rada, želim zahvaliti na predanom radu što ga ulažu za dobro svojih obitelji, opće dobro i razvoj naše Domovine. Svima srdačno čestitam 1. svibnja – Međunarodni praznik rada!

Idi na 24sata

Komentari 9

  • drug Tito_1 30.04.2010.

    lopovska hobotnica se samo širi još nema lijeka za to...

  • Pike75 30.04.2010.

    \"Sindikati?!! Ho,ho hoes!! Bitno je da nismo inertni i da imamo državu. Pa tisuću godina to sanjam.

  • Marioko 30.04.2010.

    Ovaj sam zna rec legitimno,po zakonu........samo neke fraze prica,ubiti boli ga briga odlaprda svije a za narod ga boli briga

Komentiraj...
Vidi sve komentare