To je to što me zanima!

Ivo Jurić imenovan je novim v.d. Upraviteljem KBC-a Split

Izbaran je jednoglasno odlukom Upravnog vijeća, a treba je potvrditi i Ministarstvo zdravlja. Upravno vijeće u idućih 30 dana će raspisati javni natječaj za ravnatelja te ustanove s više od 3500 zaposlenih.
Vidi originalni članak

Dosadašnji sanacijski upravitelj KBC-a Split, dr. Kolja Poljak, razriješen je dužnosti, a Upravno vijeće za tu funkciju predložilo je dr. Ivu Jurića, dječjeg kirurga. Njihov izbor tek treba potvrditi ministar zdravlja dr. Dario Nakić. Dr. Jurić je kazao kako je najveći problem splitske bolnice manjak osoblja i novca te da je stanje vrlo ozbiljno. Naglasio je kako situacija nije laka, i što se tiče nedostatka osnovne opreme, ali i lista čekanja te da će tek nakon detaljne analize uhavtiti u koštac s problemima. Nada da će dobiti sve ono što im je potrebno za bolji i kvalitetniji rad liječnika.

Dr. Kolja Poljak kazao je kako odlazi mirno jer je dr. Jurić kvalitetan kadar.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 03.05.2016.

    je l hercegovac

  • Pamtim 03.05.2016.

    U Hrvatskoj kao nedostaje doktora, ali ih nije problem postaviti na neku funkciju koja nema veze sa doktorskim pozivom. Sabor i ministarstva, upravni, nadzorni i ini odbori prepuni doktora, a kao fali ih???????

  • Nisan te tila 03.05.2016.

    ...kako to gordo zvuči...čeka se da potvrdi ministar zdravlja dr. Dario Nakić..... Baš me zanima kakvo mišljenje imaju njegovi kolege doktori o njemu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare