To je to što me zanima!

Ivo Krolo sve lošije, potreban mu novac za fizikalnu terapiju

SVE JE SLABIJI Iscrpio je svu pomoć, a najpotrebnija mu je ona za brigu o djeci, kazali su nam kratko prijatelji Ive Krole (47), samohranog oca koji boluje od ALS-a
Vidi originalni članak

Jedva može pričati, jer su mu mišići sve slabiji. Iscrpio je svu pomoć, a najpotrebnija mu je ona za brigu o djeci, kazali su nam kratko prijatelji Ive Krole (47), samohranog oca koji boluje od ALS-a.

Ta neurološka bolest, zbog koje propada čovjekova mogućnost kretanja, govor, gutanje te na kraju i samo disanje, najčešće pogađa sredovječne osobe. Lijeka nema, pa se Ivo pokušao liječiti eksperimentalnom terapijom matičnim stanicama u Kini. Potreban mu je novac za fizikalnu terapiju da mu mišići ne atrofiraju do kraja. 

Obitelj moli sve koji mogu pomoći da Ivi uplate novac na njegov račun u RBA banci IBAN: HR5924840083115366135.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • marica marica 14.04.2015.

    jasno, sve su krivi glogoski i branitelji, a kad varga ide na na skijanje sluzbenim autom, on nije krivac, kad kradu drugi sup.i, onda nije problem

  • Rollan Rollan 13.04.2015.

    Govorim upravo o ovakvim teškim životnim sudbinama i situacijama kad kažem da glogoški besprizorrno i nezahvalno dobiva i troši novce poreznih obveznika. Za ovakve slučajeve država treba poduzeti sve što je moguće jer ovakvi ljudi su u velikoj potrebi, nemoćni su i brižni,, njima ne treb dizanje "ustanaka", rušenje vlasti, politička manipulacija, već im treba osnovno za svoju obitelj, za život - bez parade, nasilja i kiča.

  • hejter. 13.04.2015.

    ne treba ovom jadnom covjeku pomoc,bolje organizirajmo humanitarnu akciju da glogoskom kupimo ferraija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare