To je to što me zanima!

'Ivo Sanader je trebao znati kako mora promijeniti i mobitel'

Austrijska policija lako je mogla pratiti kretanje bivšeg premijera jer je mijenjao SIM kartice u mobitelu, no svaka kartica 'uzima' broj uređaja, objasnio je Đuro Lubura
Vidi originalni članak

Bivšeg premijera Sanadera lako se prema signalu mobitela moglo locirati na austrijskim i njemačkim cestama. Sanader je mijenjao SIM  kartice, ali je koristio isti mobitel što je olakšalo posao policiji. Pomoću IMEI broja uređaja kojeg svaka kartica 'uzima' mogli su pratiti njegovo kretanje, rekao je za Jutarnji list Đuro Lubura, sudski vještak za telekomunikacije. 

- Sanader je čovjek koji je upravljao sigurnosnim sustavom pa je morao znati da treba promijeniti mobitel. To mi govori da naši političari nisu prošli osnovnu protuobavještajnu obuku - rekao je Lubura. 

 
Idi na 24sata

Komentari 15

  • plavi cvijet 15.12.2010.

    Nisu njega Amerikanci tek tako zaustavili. Tko zna što je to sve u pitanju.

  • krhki 14.12.2010.

    Trebalo bi otvorit goli otok za sve lopove -makar kolko ima lopova trebalo bi naselit još par otoka ali i ljude koji su glasali za za ove lopove-oni su krivi da su ti lopovi na vlasti

  • rođin rođo1 14.12.2010.

    sad svi sve znaju o njemu i ovakav je onakav je.daj te moilim vas vi kojekakvi eksperti za sigurnost i ostale pidarije.kada ste tako pametni,a on toliko glup i lud kako vas je motao oko malog prsta 10g.svi su mu pušili k.... klanjali mu se lizali mu tabane,a sad ko svi su znali da je bio glup i bili su protiv njega,ali eto......sad svi negdje od sreće svršavate što je zatvoren isto kao što ste svršavali 2004 i 2007 kada su dobili izbore,svi ste ga pratili u stopu i u njemu vidjeli bog i ukazanje za hrvatsku koju treba detuđmanizirat pod hitno.požurili ste svi skupa s njim da je detuđmanizirata,ali vi ne napšraviste samo to nego odost i dalje pa je i DEHRVATIZIRAŠTE dovedošte srbe u HR-vladu,dadoste im ministarstva.nas koji smo bili protiv njega još u reorganizaciju HDZ-a posle tuđmanove smrti i ukazivali na sanadera STE UPRAVO VI IZ RAZNORAZNI SIGURNOSNI SLUŽBI NAZIVALI DESNIČARIMA,USTAŠAMA I IZDAJNICIMA MODERNE HRVATSKE.eto gospodo sigurnjaci sada imamo moderno opljačkanu hrvatsku,premijera u zatvoru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare