To je to što me zanima!

Ivo Sanader pozvao Hrvate u BiH na podršku HDZ-u

Šef HDZ-a na skupu u Mostaru stao je u obranu biskupa u Hrvatskoj istaknuvši da oni imaju pravo iznositi svoja mišljenja, što osporavaju SDP-ovci
Vidi originalni članak

Hrvatski premijer i predsjednik HDZ-a Ivo Sanader obraćajući se sudionicima Sabora HDZ-a 1990. u subotu u Mostaru pozvao je hrvatske državljane u Bosni i Hercegovini, koji su uvršteni u XI izbornu jedinicu, da na predstojećim parlamentarnim izborima u Hrvatskoj podrže izbornu listu HDZ-a, čiji je nositelj Dragan Primorac. - Ovo su ključni izbori za Republiku Hrvatsku, jer u iduće četiri godine Hrvatska treba postati članica Europske unije i NATO-a, te završiti vlastitu tranziciju - rekao je Sanader. On je za politiku SDP-a kazao da je "vrlo opasna", jer nudi dekriminalizaciju lakih droga, zagovara nove poreze u Hrvatskoj i predlaže izbacivanje vjeronauka iz škola. - Vjeronauk je izbacivan iz škola u vrijeme Kominterne 1948. godine i u vrijeme Titove diktature, HDZ to neće više dopustiti - rekao je Sanader ističući da i Hrvatska i Europa počivaju na kršćanskoj civilizaciji, čega se mi "nećemo niti smijemo odreći". Sanader je u tom kontekstu stao u obranu biskupa u Hrvatskoj, istaknuvši kako oni imaju pravo iznositi svoja mišljenja, što osporavaju kandidati SDP-a. "Biskupi nisu šutjeli ni u vrijeme komunizma, pa neće šutjeti ni u demokraciji", rekao je Sanader.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • moonsafari 10.11.2007.

    i hoce li ti se poboljsati zivot glasanjem? pogotovo s primorcem, krasne je stvari napravio u ovom mandatu (ako si upucena..)..

  • hercegovka 10.11.2007.

    ja ću glasat za hdz iz hercegovine sam

Komentiraj...
Vidi sve komentare