To je to što me zanima!

Iz auta izvukao djevojku (23), udario ju više puta, a onda oteo

MOSTAR: Aldin je naoružan plinskim pištoljem pucao na čuvara u mostarskom naselju Zalik, koji je čuvao radne strojeve na gradilištu kraj novog kružnog toka prema mostu...
Vidi originalni članak

U Mostaru se rano jutros odvijala prava filmska drama, s otmicom i policijskom potjerom. Naime, nakon što je napustio prostorije Policijske postaje u Mostaru, u kojoj je saslušan zbog krađe, dvadesetosmogodišnji Aldin Šteko oteo je djevojku A.F. (21), s kojom je navodno ranije bio u vezi.

Kako nam je potvrdio Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, incident se dogodio oko dva sata i 20 minuta u noći s nedjelje na ponedjeljak.

Šteko je u južnom dijelu Mostara, na putu prema Blagaju, automobilom prepriječio put djevojci i potom ju je nasilno izvukao iz njenog i ugurao u svoj automobil, te s se odvezao u pravcu Blagaja kod Mostara. U svemu tome pomogao mu je i jedan prijatelj.

-Za mladićem, njegovim pomagačem i djevojkom pokrenuli smo opsežnu potragu. Blizu smo i uskoro ćemo ih pronaći. Izgleda da smo ih locirali, potvrdio nam je Marić.

Šteko je krajem prošlog tjedna uhićen, ali je pušten na slobodu, iako mu se na teret stavlja niz krađa, pokušaj razbojništva i pucnjava.

On je prošle sedmice zatečen u pokušaju krađe dva akumulatora. Sumnjiči se i da je naoružan u naselju Zalik pištoljem pucao na čuvara koji je čuvao radne strojeve na gradilištu.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • koko82 09.01.2018.

    o ovom CI jeli balkan bruji... a sta ce ne G brujit... bas bumo nacit ANI.....

  • Berger117 08.01.2018.

    tko se tuče taj se voli ;D

  • VinkoBrnic 08.01.2018.

    u zenicu snjim tamo briju nema labavo

Komentiraj...
Vidi sve komentare