To je to što me zanima!

Iz auta ukrala novčanik, dizala gotovinu: Spiskala 7000 kuna

Ukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima veća je od 7000 kuna. Protiv 26-godišnjakinje je Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno posebno izvješće
Vidi originalni članak

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe, računalne prijevare i računalne prijevare u pokušaju policijski službenici Policijske postaje Karlovac su nad 26-godišnjakinjom proveli kriminalističko istraživanje. 

Policija 26-godišnjakinju sumnjiči da je počinila kazneno djelo krađe, računalne prijevare i računalne prijevare u pokušaju. Naime kriminalističkom istragom su utvrdili da je 13. rujna iz otključanog osobnog vozila karlovačkih registarskih oznaka na parkiralištu u gradskoj četvrti Drežnik-Hrnetić u Karlovcu 49-godišnjaku otuđila novčanik s dokumentima, bankovnim karticama i novcem.

Nadalje je s jednom od otuđenih kartica u više navrata na nekoliko bankomata na području Karlovca podigla više tisuća kuna, a potom istom tom karticom i s drugim otuđenim bankovnim karticama također na raznim bankomatima u više navrata pokušala je podići gotovinu. 

- Ukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima veća je od 7000 kuna. Protiv 26-godišnjakinje je Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno posebno izvješće - kažu u policiji.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dabar001 14.10.2020.

    Dobit će veću kaznu nego Sanader, Horvatinčić, i ostala ekipa iz stranke...

  • Trump Jong Un 14.10.2020.

    Koji put je bolje živjet od trakavice, ono malo što podigneš dosta a kradljivac neka bleji na bankomatu

Komentiraj...
Vidi sve komentare