To je to što me zanima!

Iz auta ukrao listiće kladionice i lota sa 10.000 kuna dobitaka

Zadar: Neoprezni sretnik listiće je ostavio u torbici na suvozačkom sjedalu i samo skoknuo do trgovine. Kradljivac je ukradene listiće dao svojoj supruzi da ih unovči....
Vidi originalni članak

Muškarac (26) iz Zadra ukrao je torbicu u kojoj su bili dobitni listići Lutrije i sportske kladionice vrijedni oko 10.000 kuna. Listića se dokopao u petak, jer je sretni dobitnik (62) zaboravio zaključati svoj Peugot u garaži Trgovačkog centra u Hebrangovoj ulici. 

Neoprezni sretnik listiće je ostavio u torbici na suvozačkom sjedalu i samo skoknuo do trgovine. Kradljivac je ukradene listiće dao svojoj supruzi da ih unovči. No, kada je to pokušala učiniti u ponedjeljak u poslovnici Lutrije u Jelačićevoj ulici uhitila ju je policija.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • doggy- 04.05.2011.

    kako dobra provala hahaha dobitak 10000kn hahaha ukrali!! ahaha jel i bon za menzu u iznosu 50 000 kn??! ahaha

  • barbaboro 04.05.2011.

    Pa da, pitanje kao i "nefer": kako onaj "pravi" vlasnik listića može dokazati da su njegovi? Ta žena, koju su uhitili kada je došla naplatiti listiće, mogla je mrtva-hladna vikati da su listići njezini,i ne mogu joj ništa....Ali, vjerojatno su je "ispreskakali",pa je propjevala. Da je na njenom mjestu bio hladnokrvni frajer.... mogu mu staviti soli na rep.

  • ibanovi 03.05.2011.

    ako na vrijeme prijaviš gubitak ili krađu listića u centralu, centrala obavještava djelatnice(djelatnike) da ne isplaćuju listić pod šifrom 123456789 blabla jer je ukraden...

Komentiraj...
Vidi sve komentare