To je to što me zanima!

Iz čista mira na Pagu su napali talijanske turiste i istukli ih

Policija je pronašla 19-godišnjeg Pažanina i prijavila ga za remećenje javnog reda i mira dok za ostalim napadačima traga. Talijane su napali ispred diska u Pagu
Vidi originalni članak

Grupica mlađih Pažana u petak oko 3 sata ujutro iz čista mira je napala četvoricu talijanskih turista koji su bili ispred noćnog kluba V magazin u Pagu.

- Turisti su napadnuti bez ikakva povoda, a u tučnjavi srećom nisu teže ozlijeđeni - rekao nam je glasnogovornik zadarske policije Elis Žodan. 

Policija je pronašla 19-godišnjeg Pažanina i prijavila ga za remećenje javnog reda i mira dok za ostalim napadačima traga. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • pag-zgb 15.02.2013.

    E samo da kazemmm!!! Ja sam taj kog su uhitili!! i nisam pazanin!!! a ostala ekipa koja je bila s menom su bili decki iz rijeke i zagreba!!!!!! I ovi talijani su prvi poceli tako da su napali decka koji je bio najmanji i bio je sam ispred diska!!!!!! kad sam to vidio, reagirao sam!!!!! AJDE SADA RECITE TKO NEBI REAGIRAO DA TO VIDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • grgaivan0 26.10.2011.

    aj da vam nesto kazem , svima vama!!!! Ja san iz paga i cijelu stvar sam vidio , i nemozete rec da smo mi krivi!!! Mi ne udaramo po turistima, nvec su oni po nama , a mi smo samo vratili istom mjerom!!! ja imam 19 god. a druga dvojica imaju 16 godina,,,, a sugavi talijani imaju 23 godine i mislili su da ce nas pretuc i poci kuci kao da se nista nije dogodilo, E PA TAKO NIJE BILO!!!!! P.S- ONI SU ZAPOCELI S NARUSAVANJEM JAVNOG REDA I MIRA A NEEE MIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Prva Proleterska_1 13.08.2011.

    Na Pagu su se u prošlosti ženili i razmnožavali unutar iste krvi, pa ima i danas puno takvih slabo izmješanih , mislim po krvi !

Komentiraj...
Vidi sve komentare