To je to što me zanima!

Iz čista mira nasrnuo na ljude u šoping centru i izbo ih nožem

Muškarac imenovan kao Konrad K (27) počeo je nožem napadati ljude s leđa u shopping centru VIVO u gradu Stalowa Wola. Policija je izjavila da se napadač nije odupirao uhićenju
Vidi originalni članak

Jedna žena je ubijena, a sedmero ljudi ozlijeđeno je nakon što je zasad nepoznati napadač nožem napao posjetitelje trgovačkog centra u Poljskoj.

Muškarac imenovan kao Konrad K (27) počeo je nožem napadati ljude s leđa u shopping centru VIVO u gradu Stalowa Wola.

U bolnice u Stalowoj Woli, Tarnobrzegu i Sandomierzu zaprimljeno je ukupno osam pacijenata, a  50-godišnja žena je preminula od ozljeda.

Kupci su svladali napadača i zadržali ga do dolaska policije.

Policija je izjavila da se napadač nije odupirao uhićenju i smireno je odveden u postaju. Nije bio pod utjecajem alkohola i nikada nije imao problema s pravosuđem.Motiv napada zasad nije poznat.

"Stručne službe rade svoj posao. Policija pokušava utvrditi okolnosti izgreda i motiv napada", rekao je glasnogovornik vlade Rafal Bochenek a prenijela je novinska agencija PAP.

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 22.10.2017.

    Mislim da će uvodjenje smrtne kazne uskoro postati neminovnost, sve više morona izvlači se na psihičku bolest i ubijaju našu djecu. Nešto se radikalnog mora poduzeti jer nije život ako siguran ne možeš otići u školu, po namirnice, na neki javni dogadjaj....više nigdje nismo sigurni.

  • dahhmal 22.10.2017.

    Za koji dan zahvaljujuci anemicnom kaj nas fila sa takvima ispod stola bit ce i kod nas kolinja kaj da nam nije dosta kaj moramo biti carobnjaci da prezivimo europske cijene sa hrvatskim placama vec cemo se morati bojarti ili noza u ledima ili kamiona na cesti

  • adika 21.10.2017.

    Počelo je i kod njih , moglo bi nedaj Bože i kod nas. A šta ćemo onda uraditi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare